Snel en eenvoudig

Gepruts in Microsoft Outlook? Problemen met de grafische opmaak? Niet met Promailer. U stelt in vijf eenvoudige stappen een volledige nieuwsbrief samen.

Professionele sjablonen

In tegenstelling tot veel andere aanbieders maakt onze vormgever een e-nieuwsbrief sjabloon (opmaak) op maat.

Statistieken per link

Met promailer worden per nieuwsbrief real-time al uw statistieken bijgehouden. U kunt per link zien hoe vaak erop geklikt is.

Adresboek

Het adresboek is de plaats waar u al uw contacten invoert en bijhoudt. Met de importfunctie plaatst u eenvoudig uw bestaande contacten in uw adresboek. Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie.

Werkt in uw browser

Promailer werkt in uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Safari). Hierdoor hoeft u geen software te installeren.

Inschrijf plugin op uw website

Voeg een Promailer inschrijfplugin toe aan uw website en laat uw klanten zichzelf aanmelden voor uw mailings. Het is snel en eenvoudig geinstalleerd

Stoppen en annuleren

Promailer biedt u de mogelijkheid om tijdens het verstuurproces uw mailings te stoppen of te annuleren.

Opt-in Opt-out

Promailer voldoet aan de moderne eisen tegen het spammen. De ontvanger van de nieuwsbrief krijgt ten alle tijden de mogelijkheid om zich uit te schrijven. Bij elke mail die u verstuurd wordt er standaard een uitschrijflink getoond.Snap-in editor

Promailer heeft een unieke editor ontwikkeld. In tegenstelling tot de meeste nieuwsbrief systemen heeft Promailer een snap-in systeem. Dit betekend dat u gemakkelijk paragrafen kunt toevoegen en bewerken. Het grote voordeel hiervan is dat de opmaak altijd optimaal is omdat u niet aan de HTML code zit. U hoeft dus geen kennis te hebben van HTML. Met het snap-in systeem gaat het opmaken van nieuwsbrieven u gemakkelijker af dan ooit!


 

spam policy - disclaimer - onze klanten - algemene voorwaarden

Promailer ontwikkeld door Studio Projectie | Bekijk ook eens: DigitaleFactuur | BlijfInBed