De nieuwsbriefmodule is eenvoudig in gebruik. De nieuwsbrief opmaak en inhoud is netjes van elkaar gescheiden en wordt door de nieuwsbriefmodule automatisch met elkaar geintergreerd. Hierdoor is kennis van HTML niet nodig! Afbeeldingen die in de nieuwsbrief gebruikt worden kunnen eenvoudig vanaf de eigen pc geplaatst worden en het systeem zet ze automatisch in het juiste formaat voor het ‘web’. Met onze gemakkelijk te gebruiken paragrafen editor heeft u snel, gemakkelijk en zonder problemen een nieuwsbrief opgemaakt


Promailer heeft uitgebreide statistieken die bij elke verzending bijgehouden worden. U kunt statistieken bekijken over hoeveel nieuwsbrieven er zijn ontvangen/gelezen en verzonden. Zo kunt u makkelijk al uw statistieken per nieuwsbrief bijhouden.


Met ons systeem stuurt u nieuwsbrieven geheel opgemaakt in uw eigen huisstijl. Bovendien kunnen wij meerdere sjablonen voor u in het systeem zetten. Uw klanten zullen keer op keer versteld staan van uw prachtig opgemaakte nieuwsbrief. De layout van de nieuwsbrief wordt automatisch door het systeem gehandhaafd u hoeft dus niet te beschikken over technische kennis.


Om het voor u zo makkelijk, efficient en tijdsbesparend te maken heeft u de mogelijkheid om in een keer een groot aantal e-mail-adressen te importeren. De e-mail-adressen kunnen door middel van een csf (komma gescheiden bestand) geimporteerd worden. U kunt dit ook laten uitvoeren door Studio Projectie. U dient de gegevens digitaal aan te leveren in een spreadsheet of database. Uw email-adressen zijn ook makkelijk te beheren via het systeem. U kunt dit vergelijken met het adresboek van Outlook of Thunderbird.


Een belangrijk onderdeel van nieuwsbrieven zijn natuurlijk de abonnees. Om aan meer abonnees voor uw nieuwsbrief te komen kunnen wij eenvoudig voor u een abboneerformulier plaatsen op uw website. Bezoekers kunnen zich dan eenvoudig inschrijven via het formulier. Op die manier heeft u binnen een mum van tijd een grote groep abonnees erbij.


 

spam policy - disclaimer - onze klanten - algemene voorwaarden

Promailer ontwikkeld door Studio Projectie | Bekijk ook eens: DigitaleFactuur | BlijfInBed